ANSVARSFRASKRIVELSE


Digitalcommerce.dk er formidler af stillingsopslag hos danske virksomheder. Vores website indeholder links til jobopslag på virksomhedernes websites, og vi kan ikke garantere eller holdes til ansvar for indholdet herpå.

Digitalcommerce.dk kan ikke garantere, at jobopslagene er tilgængelige på tidspunktet, og Digitalcommerce.dk kan derfor ikke drages til ansvar for eventuelle uoverensstemmelser. Mange jobs besættes efter ”Snarest muligt”, hvorfor nogle jobopslag tages ned hurtig igen, inden vi når at slette dem. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis et jobopslag skal fjernes. Ligeledes fraskriver Digitalcommerce.dk sig et hvert ansvar for eventuelle tab brugeren eventuelle måtte have i den forbindelse. 

I tilfælde hvor der er uoverensstemmelse mellem joboplysningerne, der vises på Digitalcommerce.dk og det, der vises på virksomhedens website, har sidste nævnte altid forrang. Den anviste jobbeskrivelse på virksomhedens website er til enhver tid gældende. 

Digitalcommerce.dk formidler udelukkende jobs for andre virksomheder og kan desværre ikke være behjælpelig med spørgsmål. Vi henviser til kontaktoplysningerne i jobannoncerne for de pågældende virksomheder.